Fairway Community                   Ratio Events & Travel
Art de vivre et gastronomie golf spa & bien-être séjours & vacances

Fairway Community & Friends Cup 2024

LEADERBOARD
Wedstrijd gespeeld in verschillende clubs met een competitie voor de clubleden en een "open" competitie voor alle andere golfspelers (M/V/X) Beste dagscore in Single Stableford bij de clubleden gaat naar de finale in Augustus 23 In de "open" competitie tellen 3 scores uit de kalender van de wedstrijden. In dit klassement gaan de 5 besten naar de finale in Augustus 23. In de "open" competitie krijg je als Fairway member een goedkopere green fee Per 3 betalende deelnames krijg je als lid een INVITATIONAL die je de kans geeft op een gratis green fee op één van de wedstrijden.
Inschrijven kan enkel via Golf by Ratio. Stuur een mailtje met vermelding naam, fed nr, hcp & home club naar info@golfbyratio.com Vermeld ook in welke club je zal deelnemen. Betaal de green fee op onze rekening BE69 0689 0993 3078 Golf by Ratio
Deelnemen aan de Golf by Ratio Open SUMMER 24

Finale: Vilnius Grand - V-Club Golf

Lithuania 27 - 30 /09 /24

Kalender...
Fairway Community
Ratio Events & Travel

Fairway Community & Friends Cup 2024

LEADERBOARD
Wedstrijd gespeeld in verschillende clubs met een competitie voor de clubleden en een "open" competitie voor alle andere golfspelers (M/V/X) Beste dagscore in Single Stableford bij de clubleden gaat naar de finale in Augustus 24 In de "open" competitie tellen 3 scores uit de kalender van de wedstrijden. In dit klassement gaan de 5 besten naar de finale in Augustus 24. In de "open" competitie krijg je als Fairway member een goedkopere green fee Per 3 betalende deelnames krijg je als lid een INVITATIONAL die je de kans geeft op een gratis green fee op één van de wedstrijden.
Kalender...

Finale: Vilnius Grand - V-Club Golf

Lithuania 27 - 30 /09 /24